Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • viszenkft@gmail.com
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
ÁSZF

Jelentkezési feltételek:

1. FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT MINDEN KEDVES JELENTKEZŐNEK, HOGY AZOKNAK, AKIK LEMONDÁS NÉLKÜL NEM JELENNEK MEG A TANFOLYAMON A JÖVŐBEN NEM TUDUNK TANFOLYAMAINKON HELYET BIZTOSÍTANI, VALAMINT A TANFOLYAM FENNMARADÓ ÖSSZEGE IS KISZÁMLÁZÁSRA KERÜL!

2. Csak teljesen kitöltött jelentkezési lapokat fogadunk el. Regisztráció után felmerülő reklamációt nem fogadunk el, mivel jelentkezésekor elfogadta a következőt: "Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és mindezek felelősségének tudatában jelentkezek a fent nevezett tanfolyamra." Amennyiben a regisztrációt követően 1-3 munkanapon belül a visszaigazoló email, illetve a tanfolyam kezdete előtt 8-12 héttel a második email nem érkezik meg, (kivéve szabadság, betegszabadság, melyet honlapunkon is feltüntetünk), legyenek kedvesek telefonon felvenni velünk a kapcsolatot, mert leveleinket a tanfolyamokra leszűrve, résztvevőnként küldjük ki, így azok biztosan kiküldésre kerülnek. Sok esetben hibás email címmel való jelentkezés miatt nem érkezett meg a visszaigazoló email a jelentkezőkhöz, ezért kérjük, erre fokozottan figyeljenek. Tanfolyam előtti napokban, illetve utólagosan nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Azok, akik a teljes tanfolyami összegről és a tanfolyam további fontos információiról kapnak visszaigazolást, ők az után jelentkeztek, hogy eldőlt a tanfolyam megrendezése, így ők csak egy email kapnak.

3. A tanfolyamra való jelentkezést csak az előleg (20.000 Ft vagy a tanfolyam teljes összege, amennyiben nem éri el a tanfolyam díja a 30.000 Ft -ot) befizetésével tudjuk elfogadni.A fennmaradó összeg befizetése a tanfolyam előtt 10-12 héttel esedékes,melyről e-mailben értesítjük a résztvevőket. Ez egyben szerződéskötésnek minősül a Krizsán-Bagáry Tünde E.V. és a jelentkező között. A jelentkezési lap elküldését követően jelentkezését visszaigazoljuk! Amennyiben felkerült a résztvevők listájára, a jelentkezését visszaigazoló mailben megkapja az előleg átutalásához /befizetéséhez szükséges számlaszámot! KERJÜK CSAK ERRE A SZÁMLASZÁMRA UTALJON!!!

4. A HŰSÉGKEDVEZMÉNY  (Jubileumi 20%-os kedvezmény) jogosultságát kérjük jelentkezési lapján a mellékletben jelezni, amennyiben igénybe szeretné venni! Cégünk nem ellenőrzi az Ön jogosultságát.
Előleg befizetése után a kedvezmény igénylésére nincs mód, de az adott naptári évben egy következő tanfolyamon fel tudja ezt a kedvezményt használni. Ezért kérjük, hogy jelentkezésekor a megjegyzés rovatba jelezze igénylési szándékát.
Az igénybe nem vett éves egyszeri jogosultságot a következő naptári évben nem lehet már utólag felhasználni.
A Hűségkedvezmény más kedvezménnyel, akcióval, árengedménnyel, honlapon tanfolyamokhoz kiírt ajándékok igénybevételével, vagy más juttatással stb. nem kombinálható.
Jogosultak: Akik a Krizsán-Bagáry Tünde E.V. szervezésében tartott tanfolyamokra összesen minimum 250.000 Ft tanfolyami díjat befizetettek már (anyagköltség nem számít bele) a továbbiakban minden évben egy tanfolyam árából igényelhetik a 20 %-os kedvezményt.

5. AJÁNLÁS=SPÓROLÁS: Az adott tanfolyamra már jelentkezett résztvevő ajánlására jeletkezik egy személy, aki addig arra a képzésre még nem jelentkezett, és a jelentkező ezt a jelentkezési lap megjegyzés rovatában feltünteti, hogy kinek az ajánlására jelentkezett. Az ajánló személy részvételi díjából 20 % kedvezményt kap (anyagköltségre nem vonatkozik), melyet az adott  tanfolyam díjából levonjuk. A kedvezmény abban az esetben jár és csak az adott tanfolyamra, ha mind az ajánló mind az ajánlott személy a tanfolyam diját (ajánló a kedvezményes díjat) maradéktalanul befizeti és a tanfolyamot előírásnak megfelően elvégzi, a részvételi igazolást is kézhez kapja. Csak a tanfolyam előtt legkésőbb  3 héttel írásban (mailen - viszenkft@gmail.com) elküldött ajánlás érvényes. Ezen határidő után már a kedvezmény igénylése nem lehetséges. Jelentkezésekor minden esetben tüntesse fel a megjegyzés rovatban a kedvezmény igénybevételét. A kedvezmény a résztvevő vagy szervező részéről történő lemondás esetén más tanfolyamra tovább nem vihető. Az ajánló akkor tudja igénybe venni a kedvezményt, amennyiben a teljes tanfolyami összeg még nem került kifizetésre. Az ajánlás=spórolás más kedvezménnyel, akcióval, árengedménnyel, honlapon tanfolyamokhoz kiírt ajándékok igénybevételével, vagy más juttatással stb. nem kombinálható. Ha két jelentkező egymást ajánlja, csak az egyik jelentkező veheti igénybe a kedvezményt. Előleg befizetése után a kedvezmény igénylésére nincs mód, de az adott naptári évben egy következő tanfolyamon fel tudja ezt a kedvezményt használni. Ezért kérjük, hogy jelentkezésekor a megjegyzés rovatba jelezze igénylési szándékát.

 

6. MEGOSZTÁS=KEDVEZMÉNY: A facebook oldalunkon hirdetett tanfolyamunk bannerjét megosztók között sorsolunk ki egy főt, aki a sorsolás napjától kezdve egy éven belül (365 nap) egy általa választott képzésen 10% kedvezménnyel vehet részt. A kedvezmény abban az esetben jár és csak az elsőre választott tanfolyami dátumra, ha a résztvevő a tanfolyam kedvezményes díját maradéktalanul befizeti a szervező által megadott határidőkig és a tanfolyamot előírásnak megfelően elvégzi, a részvételi igazolást is kézhez kapja. Amennyiben a résztvevő az elsőre választott tanfolyamot elhalasztja, lemondja, vagy bármilyen okból nem tud rajta részt venni a kedvezményt más tanfolyamra már az adott 365 napon belül sem veheti többször igénybe. (Ez a kedvezmény kizárólag azon bannerjeink megosztása esetén érvényes, melyeken a megosztásért járó sorsolást hírdetjük!) A kedvezmény a résztvevő vagy szervező részéről történő lemondás esetén más tanfolyamra tovább nem vihető. A megosztás=kedvezmény  más kedvezménnyel, akcióval, árengedménnyel, honlapon tanfolyamokhoz kiírt ajándékok igénybevételével, vagy más juttatással stb. nem kombinálható. Előleg befizetése után a kedvezmény igénylésére nincs mód, de az adott naptári évben egy következő tanfolyamon fel tudja ezt a kedvezményt használni. Ezért kérjük, hogy jelentkezésekor a megjegyzés rovatba jelezze igénylési szándékát.

 

7. SZÜLETÉSNAPOSOK KEDVEZMÉNYE: Azoknak a résztvevőknek, akik születésnapjukon egy képzésünkön aktív résztvevőként vesznek részt az adott tanfolyam árának 20%-át kapják ajándékba Tőlünk. (Csak azokra a képzésekre vonatkozik és csak a tanfolyam díjára (anyagköltségre és Workshop díjára nem) amik költségtérítésesek. A kedvezmény a résztvevő részéről történő lemondás esetén más tanfolyamra tovább nem vihető. A résztvevő feladata a kedvezmény igénylése a jelentkezés lap megjegyzés rovatában! Jelentkezési lap leadása után igénylésre már nincs mód!  A kedvezmény a résztvevő vagy szervező részéről történő lemondás esetén más tanfolyamra tovább nem vihető. Az ajánlás=spórolás más kedvezménnyel, akcióval, árengedménnyel, honlapon tanfolyamokhoz kiírt ajándékok igénybevételével, vagy más juttatással stb. nem kombinálható. Előleg befizetése után a kedvezmény igénylésére nincs mód, de az adott naptári évben egy következő tanfolyamon fel tudja ezt a kedvezményt használni. Ezért kérjük, hogy jelentkezésekor a megjegyzés rovatba jelezze igénylési szándékát.

8.TANFOLYAMI SPÓROLÁS: Voltál már nálunk tanfolyamon és szívesen alkalmazod az elsajátított módszert? Küldj egy fényképet, annak használatáról és írj róla néhány sort, milyen problémára alkalmazod, az viszenkft@gmail.com email címre. 1. Spóroljon 20.000 Ft-ot tanfolyamainak árából! 2019-ben 2 tanfolyamra való jelentkezés esetén (tanfolyami díjak összegének legalább 100.000 Ft-ot el kell érni). VAGY Spóroljon 35.000 Ft-ot tanfolyamainak árából! 2019-ben 3 tanfolyamra való jelentkezés esetén (tanfolyami díjak összegének legalább 180.000 Ft-ot el kell érni). Értelem szerűen az 1. spórolásnál a második tanfolyami jelentkezésnél vesszük figyelembe a kedvezményt, a 2. spórolásnál a harmadik tanfolyami jelentkezésnél érvényes a kedvezmény. A képek és vélemények elküldésével beleegyezik abba, hogy ellenérték nélkül jogosultak vagyunk teljes körűen időbeli és földrajzi korlát nélkül a kiadványainkban, nyilvánosan elérhető internetes oldalainkon, illetve a képzés népszerűsítésével kapcsolatos tájékoztató anyagokban promóciós célokra felhasználni. A kedvezmény a résztvevő vagy szervező részéről történő lemondás esetén más tanfolyamra tovább nem vihető. A tanfolyami spórolás más kedvezménnyel, akcióval, árengedménnyel, honlapon tanfolyamokhoz kiírt ajándékok igénybevételével, vagy más juttatással stb. nem kombinálható. Előleg befizetése után a kedvezmény igénylésére nincs mód, de az adott naptári évben egy következő tanfolyamon fel tudja ezt a kedvezményt használni. Ezért kérjük, hogy jelentkezésekor a megjegyzés rovatba jelezze igénylési szándékát.

9. EGY ADOTT TANFOLYAMON MÁR RÉSZTVETT SZEMÉLY CSAK ABBAN AZ ESETBEN VEHET ÚJRA RÉSZT UGYANAZON A TANFOLYAMON (FÜGGETLENÜL A JELENTKEZÉSI LAPJÁNAK BEÉRKEZÉSI DÁTUMÁTÓL), AMENNYIBEN A TANFOLYAMRA NINCS TÚLJELENTKEZÉS!

10. Szakmai továbbképzéseken, cégünk vagy megbízottaink által készített fényképeket, hanganyagokat, videókat reklám céljára cégünk felhasználhatja különféle médiafelületeken, nyomtatott formában vagy digitális adathordozókon stb., és az ÁSZF és a Felnőttképzési szerződés elfogadásával/aláírásával együtt ezt minden résztvevő és a tanfolyamon megjelentek elfogadják és beleegyezésüket adják, későbbiekben kártérítés követelésére és reklamációra mód nincs. A felvételek készítésének idejéről cégünk nem köteles tájékoztatni az érintetteket. Valamint a felvételeken arcok és a személyiség felismerését lehetővé tevő személyes jelek retusálására nem kerül sor.

 

Jelentkezéssel/Fizetéssel kapcsolatos információk:

1. A jelentkezések beérkezési sorrendben kerülnek elfogadásra, melyrôl legkésôbb jelentkezését követô 4. munkanapon mailben visszajelzést küldünk.

2. Azok a résztvevôk, akik az 1. pontban nevezett visszaigazolásban csak az elôleg befizetésérôl kaptak információkat, azok a tanfolyam előtt legkésôbb 4 héttel újabb e-mailt kapnak a maradék összeg befizetésérôl és a részletes tanfolyami leírásról, akik viszont a részletes tanfolyami leírást, a teljes/maradék tanfolyami összeg befizetésének módjáról már információt kaptak, azok további információs levelet nem kapnak már tôlünk.

KIZÁRÓLAG OLYAN RÉSZTVEVŐ KEZDHETI EL A TANFOLYAMOT, AKI A TANFOLYAM TELJES ÖSSZEGÉT A TANFOLYAM MEGKEZDÉSE ELÖTT VAGY CÉGÜNK SZÁMLÁJÁRA ÁTUTALTA VAGY A HELYSZÍNEN KIFIZETTE!

3. KIZÀRÒLAG belföldi utalásokat illetve CSAK AZ INETRNETBANK FIÒKJÁBÓL forintban ÁTUTALT összegeket tudjuk külön költségfelszámolás nélkül elfogadni. Minden egyéb esetben a felmerülő banki költségek a résztvevőt terhelik, melyeket a tanfolyam helyszínén tanfolyam   megkezdése előtt kötelesek rendezni és tanfolyami lemondás esetén ( bármely fál részéről) nem kerül visszautalásra.   

4. Információkat kizárólag e-mailben kerülnek kiküldésre, kérjük a tanfolyam kezdete elötti napon is ellenôrizze postafiókját!

5. Amennyiben egy tanfolyam nem kerül megrendezésre,a résztvevôket mailben értesítjük és az addig befizetett teljes összeget visszautaljuk bármilyen MAGYAR számlaszámra (külföldi számláról érkezett utalások vagy postai befizetések miatt felmerülő adminisztrációs dijakat nem!).

6. A jelentkezési lapon megadott adatokat az ott kitöltött formában használja fel rendszerünk (név, cím, szül. dátum, stb.) a tanfolyam szervezésével kapcsolatos hivatalos dokumentumokra és ügyintézésekhez. Ezek módosítására díjmentesen a tanfolyamot megelőző 12. hétig bezárólag van lehetőség írásos formában! A hibás adatok későbbi kijavítása többletköltséggel jár.

7. Utalások sikerességérôl nem küldünk külön értesítést, csak a sikertelenekrôl.

8. Szállást és utazást kérjük önállóan és idôben intézni.

9. A tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítványt kizárólag a jelentkezési lapon megadott névre állítjuk ki. Amennyiben a név a jelentkezési lapon hibásan szerepel, újabb igazolást 5.000 Ft/igazolás áron tudunk kiállítani. A jelentkezéskor két ingyenes igazolás kiválasztására van lehetőség, a harmadik igazolás 5.000 Ft. Iratok pótlása elvesztés, megsemmisülés,használhatatlanság, névváltozás stb miatt utólagosan: minden magyar és idegen nyelvű jegyzet  – 1500 Ft; oklevél kiállítása – 5.000 Ft/nyelv; ETI kreditpontigazolás pótlása scannelve 1.500 Ft, postázva 2.500 Ft, előre utalás ellenében. 

10. Honlapunkon a tanfolyamoknál feltüntetett javasolt jelentkezési határidő azt jelenti, hogy legkésőbb addig az időpontig a jelentkezések létszámától függően el kell döntenünk, hogy a tanfolyam biztosan megrendezésre kerül-e. Amennyiben a tanfolyam létszáma a kiírt javasolt jelentkezési határidő előtt betelik, abban az esetben a szervezést előbb elkezdjük. Ezután már csak a várólistára fogadunk jelentkezéseket. Ennek megfelelően kérjük időben leadni jelentkezéseiket.

11. Azok a jelentkezők, akik támogatást kapnak bármilyen szervezettől, legyenek kedvesek már a jelentkezés előtt egyeztetni a támogató szervezettel a részleteket, - a számlán feltüntetett adatok iránti igényüket - mert utóbbi számla módosítást nem áll módunkban végre hajtani.
12. Támogatás esetén a jelentkezőnek kötelessége továbbítani azt a számlát, melyet mi kiállítunk és továbbítunk a jelentkezéskor megadott email címre, annak a cégnek, akitől a támogatást kapja. 
 
Jelentkezés lemondásának feltételei:

Amennyiben lemondásra kerül a tanfolyam megkezdése előtt részünkről (szervező) egy tanfolyam, az addig befizetett teljes összeget visszautaljuk bármilyen MAGYAR számlaszámra (külföldi számláról érkezett utalások vagy postai befizetések miatt felmerülő adminisztrációs dijak levonásra kerülnek). Külföldi számlaszámra a visszautalás költségének levonása után fennmaradó összeget utaljuk vissza!

A tanfolyami résztvevők részéről történő lemondás csak írásos formában (e-mail) kerül elfogadásra. Csak az írásos formában visszaigazolt lemondásokat tudjuk lemondottnak tekinteni. Kérjük a lemondás visszaigazolását a tanfolyam utolsó napját követő 30 napig megőrizni.

 

Lemondás a tanfolyam kezdete előtt

Lemondás költsége

180-81 nappal a tanf. előtt

2.000 Ft

80-51 nappal a tanf. előtt

tanfolyam díjának 50% -a

50-21 nappal a tanf. előtt

tanfolyam díjának 80% -a

20-0 nappal a tanf. előtt

tanfolyam díjának 100% -a

 

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!

A résztevôk által lemondott tanfolyamokra befizetett összegekbôl csak annyi vihetô át más tanfolyamra, amennyi a fenti táblázatban leírt lemondási költség levonása után fennmarad.

 Ha a bekért összeg a fizetési határidőn belül és egy ismételt értesítést követően sem érkezik meg számlánkra jelentkezését listánkról töröljük, és a lemondási feltételeknek megfelelően a díjbekérő kiküldésre kerül.

Amennyiben a Résztvevő a tanfolyamról igazoltan vagy igazolatlanul több mint a tanfolyam teljes tanóraszámának 5 %-ról hiányzik a tanfolyam végén lévô vizsgán részt nem vehet, vizsga nélküli tanfolyamok esetén a tanfolyami igazolást kézhez nem kaphatja. A vizsgát a következô ugyanilyen tanfolyamon pótolhatja, amennyiben a hiányzó óraszámot bepótolta, vizsga nélküli tanfolyamok esetén a hiányzott óraszámokat kell pótolni a részvételi igazolás kézhezvételéhez. Ennek díja arányos az előző tanfolyam hiányzásainak mértékével és a mindenkori tanfolyami vizsgadíjjal.

Abban az esetben, ha tanfolyamaink, a tanfolyam megkezdése előtt lemondásra kerülnek bármilyen okból kifolyólag, abban az esetben kizárólag magyar bankszámlaszámra tudjuk a befizetett összegeket költségmentesen visszautalni.A tanfolyam a szervező oldaláról a tanfolyam megkezdése elött bármikor lemondható indoklás nélkül, minden felelősség és kártérítési  kötelezettség nélkül. Ilyen esetben a szervező a befizetett összeget hiánytalanul visszatéríti vagy igény szerint más tanfolyami részvételhez felhasználható. Amennyiben a befizetett előleget a jelentkező áthelyeztette más tanfolyamra, attól a pillanattól kezdve a fenti lemondási és alábbi halasztási feltételek érvényesek erre a jelentkezésére.

Abban az esetben, ha bármilyen okból a megkezdett tanfolyamot kell megszakítanunk, vagy a tanfolyamból fennmaradó napokat le kell mondanunk szervezői részről, a résztvevőnek a felmerülő anyagi erkölcsi egyéb káraiért sem az oktatót és kiküldető cégét sem pedig minket szervezőket kártérítési felelősség nem terhel. Az oktató és a szervező is biztosítja, hogy a lemondott oktatási napokat egy későbbi időpontban (minimum 1 hónap múlva, de maximum 1 éven belül) pótoljuk. Amennyiben ezeken a pótnapokon a résztvevő nem vesz részt, a tanfolyam díjából visszatérítésre (az elmaradt oktatási napok arányában) igényt nem tarthat. Az ilyen résztvevők a tanfolyam hiányzó napjait a későbbiekben csak olyan esetben tudják pótolni, amennyiben a tanfolyam maximum létszámkeretébe beleférnek. Új jelentkezőktől, akik a teljes tanfolyamot végzik helyet nem vehetnek el.


A tanfolyam szervezője az oktató személyének, tanfolyam helyszínének (adott városon belül), tanfolyami óraszámának 10%-áig történő változtatási jogát fenntartja.Ezen okokból tanfolyami részvételi lemondást csak a fenti lemondási feltételekkel tudunk elfogadni.

 
Cégünk vis majorra (betegségek,természeti katasztrófák,időjárási viszontagságok,bármilyen előre nem látható esemény) való hivatkozást a résztvevő részéről sajnos a szervezési körülmények miatt nem tud elfogadni, és a befizetett díjak visszatérítésére vagy a tanfolyam elhalasztására nincs mód.
 

A honlapon az adott tanfolyam/workshopnál az "Egyéb tanfolyami információk:" alatt speciális lemondási és jelentkezési feltételek ezt kibôvíthetik és módosíthatják!

Halasztás egy másik tanfolyamra:

Az a resztvevő, aki a tanfolyam ideje alatt a tanfolyamot BÁRMILYEN OKBÓL (VIS MAJOR IS EZ ALÁ ESIK) megszakítja, az halasztásnak minősül. A pótolandó tanfolyami rész arányos tandíját, és a 10.000 Ft-os halasztási díjat köteles befizetni a szervező által megadott határidőkig. Valamint csak olyan tanfolyamon tudja a hiányzó a tanfolyami részeket pótolni, ahol a maximum létszámot nem éri el az új jelentkezők száma. (Tehát helyet nem vehet el olyanoktól akik egyben végzik a tanfolyamot.)

Halasztásra a következő kétféle módon van lehetôség:

Az adott jelentkezésre befizetett összeg halasztására egy alkalommal van csak lehetőség. Az új időpont lemondása, módosítása, újbóli halasztása stb. esetén az addig befizetett összegek elvesznek.

 

1. Mód:
A következô két feltétel együttes teljesítése szükséges:
a) a halasztás írásbeli (viszenkft@gmail.com mailcimre elküldve) kérelmének a tanfolyam megkezdése előtti 8.hétig bezárólag be kell cégünkhöz érkezni. (Csak a cégünk által visszaigazolt kérelmek tekinthetőek beérkezettnek.)
b) és a halasztási díj (10.000 Ft) a cégünk által megadott határidőig befizetésre kerül.
A halasztási díj nem számít a tanfolyami összegbe.

2. Mód:
A következô három feltétel együttes teljesítése szükséges:
a)  a halasztás írásbeli (viszenkft@gmail.com mailcimre elküldve) kérelmének a tanfolyam megkezdése előtti 10.napig bezárólag be kell cégünkhöz érkezni. (Csak a cégünk által visszaigazolt kérelmek tekinthetőek beérkezettnek.)
b) a résztvevő az adott tanfolyamra még addig nem jelentkezett új embert közvetít, aki a tanfolyami díjat cégünk által megadott határidőkig rendezi; vagy az adott tanfolyam létszáma betelik;
c) a halasztási díj (10.000 Ft) a cégünk által megadott határidőig befizetésre kerül.
A halasztási díj nem számít a tanfolyami összegbe.

Minden egyéb esetben a lemondási feltételek érvényesek.        

Irodánk nyitvatartása: Szerda 07:30-11:30                           

 

2011 © Viszen Nemzetközi Egészségügyi Továbbképzések Centruma - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek