Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
Horog terápia workshop
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik már megtisztelték bizalmukkal továbbképző központunkat a tanfolyamokon való részvételükkel és azokat is, akik szeretnének betekintést nyerni, ismerkedni, kedvet kapni az általunk kínált különféle kezelési módszerek tananyagába. Tanfolyam célja: A technika lehetővé teszi a különböző szövetek közötti letapadások oldását, mely lehet  izom, ín, szalag vagy fascia eredetű.  Megszünteti a fokozott izomtónust, vagy a súlyos fibrosist ami zavarja a mozgáspályát,  segít megtalálni az érintett régió izmainak jobb trophiáját és jobb kötőszöveti állapotát. A ...

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik már megtisztelték bizalmukkal továbbképző központunkat a tanfolyamokon való részvételükkel és azokat is, akik szeretnének betekintést nyerni, ismerkedni, kedvet kapni az általunk kínált különféle kezelési módszerek tananyagába.

Tanfolyam célja:

A technika lehetővé teszi a különböző szövetek közötti letapadások oldását, mely lehet  izom, ín, szalag vagy fascia eredetű.  Megszünteti a fokozott izomtónust, vagy a súlyos fibrosist ami zavarja a mozgáspályát,  segít megtalálni az érintett régió izmainak jobb trophiáját és jobb kötőszöveti állapotát.
A technikát, széles körben használják a sport sérülések kezelésére, számos további indikációs területe van, beleértve a traumatológia, gyulladásos vagy perifériás idegi eredetű elváltozások.
A HOROGTERÁPIA  a mély fasciák felszabadítására lett kidolgozva.
A módszer különlegessége az intermuszkuláris diagnózis és mobilitás speciális tesztjeiben rejlik.
A Horog terápiás tanfolyam 95%-ban gyakorlati képzés, a kis résztvevő számú csoport lehetővé teszi számukra, hogy:
·         megtanulják a horog terápia mozdulatait
·         a felszíni anatómiai tudás frissítését
·         tanulmányoznak két másik kapcsolódó lágyrész technikát, amelyek fokozzák a
          horog terápia hatásait
·         kezelés ellenőrzése Horog Terápiával
 
Tanfolyam tartalma:
  • Bevezetés a Horog terápiába
  • Comb anterior oldala: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Comb posterior oldala: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Térd és a láb posterior oldala: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Lábszár anterior oldala, boka és lábfej: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Hát: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Nyak: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Váll: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Alkar anterior oldala és kéz: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)
  • Alkar posterior oldala és csukló: Felszíni anatómia áttekintése/Horog terápiás gyakorlatok/terápiás javallatok és kapcsolódó lágyrész technikák (LIP/TIF)

Workshop célja:

A módszer bemutatása

Egyéb tanfolyami információk:

KÉRJÜK CSAK OLYANOK JELENTKEZENEK, AKIK SZERETNÉNEK BETEKINTÉST A TANFOLYAM / MÓDSZER ANYAGÁBA. 
Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
Gyakorlati és Elméleti óra aránya:
gyakorlat: 2 tanóra, elmélet: 1 tanóra
Összesen: 3 tanóra     
15:00-18:00-ig
MAGYAR NYELVŰ WORKSHOP
A workshopról CSAK magyar nyelvű igazolást állítunk ki!

A workshop díja gyógytornász hallgatóknak 3.000 Ft; végzett gyógytornászoknak 5.000 Ft.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

A tanfolyamra IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat, ostheopatákat, orvosokat, humánkineziológusokat, konduktorokat, ergoterapeutákat várunk.

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek