Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
Stecco féle Fascia Manipuláció I.A és I.B modul
A STECCO féle Fascia Manipuláció©  (Scroll down to the English course description) legfájdalommentesebb fasciatechnika más fasciatechnikához képest! hazánkban a legkedvezőbb áron elsajátítható fascia technika! legtöbb napot (14nap) és ezáltal a legtöbb szakmai tartalmat nyújtó képzés! egy olyan intenzív tanfolyam, ahol az elméletben tanultakat, a képzés folyamán egymáson gyakorolhatják a résztvevők. A képzésen orvosok, gyógytornászok, humánkineziológusok vehetnek részt. A muszkuloszkeletális anatómia és élettan valamint testtartás-analízisben szerzett kiemelkedő tudással rendelkező, minimum 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ...

A STECCO féle Fascia Manipuláció© 

(Scroll down to the English course description)

 • legfájdalommentesebb fasciatechnika más fasciatechnikához képest!
 • hazánkban a legkedvezőbb áron elsajátítható fascia technika!
 • legtöbb napot (14nap) és ezáltal a legtöbb szakmai tartalmat nyújtó képzés!

egy olyan intenzív tanfolyam, ahol az elméletben tanultakat, a képzés folyamán egymáson gyakorolhatják a résztvevők. A képzésen orvosok, gyógytornászok, humánkineziológusok vehetnek részt. A muszkuloszkeletális anatómia és élettan valamint testtartás-analízisben szerzett kiemelkedő tudással rendelkező, minimum 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező egészségügyi dolgozók is részt vehetnek a tanfolyamon.

A résztvevők elsajátíthatják a muszkuloszkeletális diszfunkciók felismerését és értékelését, különösen az emberi fascia rendszerre vonatkozóan a Luigi Stecco által tanított Fascia Manipuláció© alkalmazásával.  A tananyag tartalmazza a fascia rendszer anatómiáját és élettanát és az alkalmazott technikákon keresztül a biomechanikai modell magyarázatát valamint a „kulcs-fascia”-pontok lokalizációját. Kiemelten foglalkozunk a muszkuloszkeletális diszfunkció értékelésével és kezelésével, az anamnézistől a hypotézisig, a kezelés módszertanával és célkitűzéseivel együtt.

A 14 napos, nemzetközileg elismert tanfolyam, 2 modulból áll:
I.                    modul:  7 nap (56 óra)
II.                   modul:  7 nap (56 óra)
A két szint egymásra épül, a képzés lezárásához és a komplett tudás megszerzéséshez szükség van mindkét szint elvégzésére. Létezik egy III. modul is (visceralis technikák), melynek elvégzéséhez szükséges a II. modul teljesítése.  Az első és a második modul elvégzése között minimum négy hónap vizsgálati és gyakorlati időnek kell eltelnie. A modul I. és modul II. tanfolyamok felépítése mindenhol azonos ezért ezek különböző helyszíneken is elvégezhetőek.
Minden modul vizsgával végződik, az adott tanfolyamon elsajátított készségek felmérése érdekében.

A tanfolyam ideje alatt ajánlott a kényelmes öltözet (rövidnadrág, poló, bikinifelső vagy sportmelltartó. A résztvevők egymáson fognak gyakorolni, és fontos tudnivaló, hogy a Fascia Manipiláció© SOK MÁS FASCIATECHNIKÁHOZ VISZONYÍTVA SOKKAL KEVÉSBÉ FÁJDALMAS MÓDSZER!

Az I. és II. modul előnyei 
A betegek nagy százalékánál az I. modul során bemutatott koordinációs központok (CC pontok) kezelése is hozzásegít a gyógyuláshoz, azonban a páciensek komplex kezeléséhez a II. modul során megszerezhető tudás is szükséges.
Az I. modulban a résztvevők a mozgás egy-egy síkjának (sagittális, frontális és horizontális), azaz az egy irányban lefutó izomrostoknak a kezelését sajátítják el. 
Luigi Stecco rámutatott, hogy a összetett globális mozgásokban is szükség van a myofascialis egységek kezelésére. A myofasciális diagonálok és spirálok mentén elhelyezkedő Fúziós Központok (CF  pontok) koordinálják az közbenső izomrostokat, és a myofascialis egységek egymáshoz képest történő elmozdulásai során aktivalódnak. Például a főként izomhasban található CC pontok kezelését a lumbalis flexiòt, extenziót, laterálflexiót vagy rotaciòt érintő problémáknàl alkalmazzuk. Azonban a diagonális síkokban létrejövő mozgások kezelésére – például obliguus lateralis és medialis hátrahajlás, vagy antero-medialis és antero-lateralis mozdulat- kezelésére a CF pontokat szükséges megcélozni.
Ez termeszetesen nem csak a lumbális gerincre igaz, hanem a törzs többi részére, és a végtagokra is. A CF pontok kezelésével a CC myofasciális egységei is koordinálhatòak. A CF pontok kezelésével gyakran csökken a CC pontok által generált fasciális tenziònövekedés.
Az 1. modul megértéséhez nagyon fontos a 2. modul elvégzése. Áttekintésre kerül, hogy mikor és miért kezelik a CF-eket, milyen kapcsolat van a CC-k és a CF-ek között, a CF-ek pontosan hol helyezkednek el, és hogyan kell kezelni a CF pontokat – eltérően a CC pontokhoz képest. Ezen felül áttekintésre kerül a diagonálok és spirálok fogalma is. Néhány téma az 1.modul folytatását képezi, például a kezelési stratégiák, a mozgás-kontroll fiziológiája, a testtartás, és a vizsgálati lap használata.
A Fascia Manipuláció (FM) nem csupán egy tankönyvből megtanulható technika alkalmazását jelenti, hanem a szakember részéről elkötelezettséget igényel, hogy elérhető legyen az optimális eredmény.
Az I és II. modul is vizsgával zárul. A 2. modul befejezése után a vizsgát teljesített hallgatók felkerülnek az FM szolgáltatòi listára.
 
Stecco féle Fascia Manipuláció I. modul
 • Bevezetés a Fascial Manipulation alapelveibe: a fasciális rétegek és folytonosság, szövettan, beidegzés
 • Fasciális anatómia
 • Biomechanikai modell és szakkifejezések használata Fascial Manipulációba
 • Antemotion rész: felső végtag
 • Antemotion: alsó végtag
 • Antemotion rész: fej és törzs
 • A myofasciális egység és a myofasciális szekvens anatómiája és fiziológiája
 • Retromotion rész: felső végtag 
 • Retromotion rész: fej és törzs
 • Retromotion rész: Alsó végtag
 • Beteg kezelése az oktató által,anamnézis ,hipotézis,mozgástesztek és tapintásos ellenőrzés,újraértékelés,kérdések
 • Lateromotion: felső végtag
 • Értékelés tábla a Fascial Manipulation-hoz (anamnézistől a hipotézisig ; rövidítések a hipotézistől a kezelésig-eljárás,ellenőrzés)
 • Lateromotion: fej és törzs
 • Lateromotion: alsó végtag
 • Mediomotion: fej és törzs
 • Mediomotion: alsó végtag
 • Mediomotion: felső végtag
 • Extratotation: felső végtag
 • Extrarotation: alsó végtag
 • Extratotation: Fej és törzs
 • Beteg kezelése az oktató által
 • Intrarotation rész: Felső végtag
 • Intrarotation rész: alsó végtag
 • Beteg kezelése az oktató által
 • Értékelés tábla a Fascial Manipulation-hoz (revizio)
 • Az értékelési tábla összeállítása résztvevők által:hipotézis,mozgás teszt,tapintásos ellenőrzés,kezelés
 • Esetleírás prezentálása és megbeszélése a részvevőkkel
 • Fascial Manipulation:Kezelési stratégiák,kezelés progressziója,beteg tanácsadás
 • Betegkezelés oktató által:anamnézis,hipotézis,mozgás teszt,tapintásos ellenőrzés,kezelés és újraértékelés
 • Fascial Manilulation - kezelési stratégia
 • Betegdemonstráció
 • Esetleírás megbeszélése az oktató által kezelt esetek alapján
 • Vizsga

DEMONSTRÁCIÓS VIDEÓK:

Level I emphasizes various dysfunctions of the locomotor system and correlates this information with the densifications that are termed Centers of Coordination located in myofascial units. Correlation of this information is related to conditions such as tendinopathy, cervicalgia, back pain, sciatica, carpal tunnel syndrome, headaches to just mention a few. Myofascial units continue into myofascial sequences thereby creating an understanding of what is known as fascial chains. Completion of level one allows access to level 2.
 
 
The second level deals with the anatomy and function of the fascial retinacula that is responsible for complex movements, Evaluation and treatment of these complex movements require knowledge of additional areas known as Centers of Fusion.This is considered within the three-dimensional biomechanical model of the Fascial Manipulation method.Also introduced in level 2 is the concept of organizing the fascial system with diagonal and spiral movement by the corporis fascia.At the end of the course the participants acquire full awareness of the anatomy and function of the fascial retinacula in the context of complex gestures.
The completion of the second level course allows access to the third level course. This is of primary importance, because it helps to treat the patient in a global way; to treat locomotor system’s pains and disorders, which may be the consequence of an internal dysfunction; to treat and improve internal dysfunctions; to improve and complete the ability of the Fascial Manipulator.
Every day, the course includes practical exercises and in-depth analysis of clinical cases demonstrated by the instructors.
 
Program:
– Anatomy and physiology of the internal fascia and superficial fascia
– Pathology of the internal fascia and superficial fascia
– Study of Tensostructures and Organ-fascial Sequences
– Systems study with their internal and external components
– Manual treatment for the treatment of the superficial fascia

FASCIAL MANIPULATION® METHOD BY STECCO

Fascial Manipulation© is a manual therapy that has been developed by Luigi Stucco PT, in collaboration with his children Carla Stucco and Antonio Stecco (both MDs, PhDs), over the last 40 years. Focusing on fascia and in particular the deep muscular fascia. FM considers the myofascial system as a three-dimensional continuum.
This method presents a complete biomechanical model that assists in deciphering the role of fascia in musculoskeletal disorders. In recent years, both Carla and Antonio Stecco have carried out extensive research into the anatomy and histology of the fascia via dissection of unembalmed cadavers in Italy and other countries. These dissections have provided new histological and anatomical data including the existence of myotendinous expansions between segments, the multi-layered structure of deep fascia and the abundant innervation of this tissue by mechanoreceptors and free nerve endings.      The mainstay of the manual method developed by Luigi Stecco lies in the identification of specific, localised areas of the fascia in connection with specific limited movements. Once a limited or painful movement is identified, then a specific point on the fascia is implicated and through the appropriate manipulation of this precise part of the fascia, movement can be restored.

FASCIAL MANIPULATION INSTITUTE by Stecco

via Cavalieri di Vittorio Veneto, 19

35129 Padova ITALY

Contact us at:

info@fascialmanipulation.com

institute@fascialmanipulation.com

www.fascialmanipulation.com

www.fascialmanipulation-stecco.com

tel. +39 0444 675306  cell. +39 349 2893516

FASCIAL MANIPULATION®

STECCO®METHOD


founder of the Method:

Luigi Steccoin collaboration

with Carla and Antonio

"Manus sapiens potens est"

 A knowledgeable hand is powerful

FASCIAL MANIPULATION ® (FM) TRAINING

Fascial Manipulation® Courses

There are three levels of Fascial Manipulation® courses (6 days per level).

Level I - (6 days) includes fascial anatomy, introduction to Stecco's biomechanical model for the musculoskeletal system and initial training for therapists to treat common musculoskeletal dysfunctions.  Emphasis on Myofascial Units, Centers of Coordination (CC) for unidirectional movements, balancing and proprioception.

Level II- (6 days) Completion of Level I is a prerequisite. Consolidates clinical application and introduces Centres of Fusion (CF) that are areas extremely important for proprioceptive dysfunction and complex movements.

 

Level III- (7 days) Completion of Level I & II is a prerequisite. Level III addresses the modality of treatment for internal dysfunctions based on Luigi Stecco's model for the internal fasciae, including superficial fascial dysfunctions.

Fascial Manipulation® Master Class

Introductory – ( 1 day) This workshop explains the biomechanical model for the human fascial system currently applied in the manual method known as Fascial Manipulation®.  A short hands-on session will provide participants with the experience of the type of manual approach utilized in this method.

 

Master Class I-II - (3days) Prerequisite is completion of  Fascial Manipulation levels I and II. It offers a review and updating of locomotor  concepts pertaining to FM. Also includes  discussion of case histories and treatment of difficult cases.

Master Class III - (3days) Prerequisite is completion of FM levels I, II, III.  This course reviews internal dysfunction concepts.

It is a deepening study of the therapeutic approach to complex cases.  Emphasizes improvement in manual skills.

 

Fascial Manipulation® School

The School aims to create highly skilled professional therapists capable of applying the Fascial Manipulation Method in the correct manner. It is organized into 18 modules of three days each, divided into three years.

Year I: includesall the basic concepts of Fascial Manipulation®. Also emphasis on CCs are presented along with the concept of sequences.

Year II:CFs, diagonals and spiral organization are presented to understand the global motor movements. Tensile structures and catenaries are then presented in order to treat patients with internal dysfunction.

Year III:The catenaries are reviewed and integrated with the systems and the treatment of the superficial fascia. The aim is to reach the end of the third year with a global view of the patient and treatment with Fascial Manipulation®.

VETERINARY FASCIAL MANIPULATION® TRAINING

Veterinary Fascial Manipulation® Courses include two levels.

Level I - four days devoted specifically to equine or canine patients. It covers the myofascial animal system and the sequences of the Centers Coordination (CCs).

Level II - four days devoted specifically to equine or canine patients. It presents the fundamental principles of animal Fascial Manipulation ®: retinaculae and composition of the Fusion Centers (CFs).

FASCIAL MANIPULATION CERTIFICATION®

The Fascial Manipulation Institute by Stecco now offers FM professionals the opportunity to obtain certification to attest to the fact that the practitioner has mastered the highest level of available training in FM. It is an exam to gain the title “CERTIFIED FASCIAL MANIPULATION SPECIALIST”.

FASCIAL MANIPULATION ANNUAL CONGRESS

Meeting of medical doctors, physical therapists and other registered health practitioners.                                                      In the morning, presentation of the latest research on the manipulation of the fascia. In the afternoon, workshop on the manipulation of the fascia.

PREFACE

…”I have been practicing, teaching and writing about soft tissue methods for 40 years and while many of these techniques are effective in relieving pain, most of them are used to treat local symptoms with not enough regard to the connecting fascial links. Unless there is an understanding of what Stecco describes as the sequences of the myofascia, pain tends to return, again necessitating another relief regime instead of correction. This book adds new information about fascial linkage and emphasizes a global approach to the treatment of dysfunction by way of  Fascial Manipulation®.”….

Warren I. Hammer DC, MS, DABCO        

Postgraduate  Faculty, New York Chiropractic College,

 Post Graduate Lecturer National University of Health Science                                                                                       

Post Graduate Lecturer Canadian Memorial Chiropractic College

PREFACE

…”. It has been shown that fascia is densely innervated with many sensory nerve endings including mechanoreceptors and nociceptors, which can become the source for acute myofascial pain syndromes. Fascia, if understood in the wider definition of the term described above, is one of our richest sensory organs. It is

for sure our most important organ for proprioception and for our “sense of embodiment”.                                                   The Stecco family, two of which are authors of this book, have become a driving force in this new field…”

Robert Schleip PhD                                      Director, Fascia Research Project                          Ulm University, Germany


FASCIAL

MANIPULATION®

FOR LOCOMOTOR SYSTEM’S DYSFUNCTIONS

Level I & II

info@fascialmanipulation.com

institute@fascialmanipulation.com

www.fascialmanipulation.com

www.fascialmanipulation-stecco.com

FASCIAL MANIPULATION®

COURSES

The Fascial Manipulation® training program for the locomotor system consists of two intensive hands-on courses of 6 days each that combine theoretical lectures, demonstrations, and practice between participants throughout each day.

Participants will learn to evaluate musculoskeletal dysfunction with specific reference to the human fascial system, and to apply the Fascial Manipulation method as taught by Luigi Stecco, PT. Lectures include the anatomy and physiology of the fascial system, an explanation of the biomechanical model used in application of this technique and the anatomical localization of key fascial points. Emphasis is placed on the evaluation of musculoskeletal dysfunctions (from history taking, to a hypothesis, to a verification and treatment) together with a methodology and strategy for treatment.

FM® basic training program is intended for

 • medical doctors
 • physiotherapist and physiotherapy student at the 3rd year
 • chiropractors

Training includes two levels.

FM LEVEL  I

Level IFascial Manipulation® consists of two three-day courses (for 48 hours total) that need to be taken within 4-6 weeks of each other to assure a good understanding of the underlying biomechanical rationale and mastery of the technique. Level I discusses the problems related to dysfunction of the locomotor system, by associating the densification of the Coordination Centers to conditions such as tendinitis, low back pain, lumbar disease, cervicalgia, carpal tunnel, headache and so on. It studies analytically, every Myofascial Unit in the continuity of Myofascial Sequences.  The main objective is to develop an understanding of the Coordination Centers (CCs), responsible for the normal function of the monoarticular muscles and synergistic biarticular muscles.

FM LEVEL  II

Level IIFascial Manipulation course consists of two three-day courses (48 hours total) taken within 4-6 weeks of each other to allow time for clinical experience and practice and to assure a mastery of the technique as a whole.

The completion of Level I is a necessary prerequisite. Level II analyses the anatomy and function of fascia retinacula within the more complex movement. They are managed by particular areas called Fusion Centers, where they converge the forces of multiple Myo-Fascial Units. It introduces the concept of Diagonals and Spiral organization found withinthe corporis fascia. FM II focuses on the role of Centers of Fusion as part of the biomechanical model and the formation of Myofascial Diagonals and Spirals.

FM MASTER CLASS

Prerequisite for this class is completion of Fascial Manipulation Levels I and II.

It offers a review and updating of some concepts of the method. Many times the student after a few months of completing the 2nd level needs a review of some points, treatment strategies and the overall procedure used in Fascial Manipulation®. An important purpose of the Master course is to clear up possible student uncertainties. It is important to review the theoretical in-depth lessons of anatomy and physiology necessary to accurately analyse some particular aspects of FM.  Unfortunately there are complexities that cannot be completely covered during the first two levels. It is especially recommended for students who want to continue training with the 3rd level, but feel that they have forgotten some concepts or want to increase their knowledge of Fascial Manipulation® in the skeletal muscle field.

FASCIAL MANIPULATION® COURSE LEVEL III

The 3rd Level of Fascial Manipulation is aimed at healthcare providers who have completed FM Levels I and II.  It is divided into seven days, for a total of 54 hours, distributed over two or three weekends.

The 3rd level course provides students with concepts that underlie internal dysfunction. This requires studying the anatomy and physiology of the visceral, vascular and glandular fasciae.
It explains how to associate CCs and CFs, which have already been learned during previous courses, in order to recreate optimal conditions for internal organs to return to their physiological functioning.
Each day there are practical exercises including clinical demonstrations and treatment performed by the instructors.

The program includes:
- anatomy and physiology of the internal and   superficial fascia
- pathology of the internal and superficial fascia
- study of tensile structure and of Organ-Fascial Sequences
- Study of Systems with their internal and external components
- Manipulation for the treatment of superficial fascia

FASCIAL MANIPULATION® MASTER CLASS LEVEL III

It is for those who have completed Fascial Manipulation Levels I, II, III.  Course offers a review of internal dysfunction concepts. It is a deepening study of the therapeutic approach for complex cases, which require advanced manual skills.

This course is for three days, for a total of 24 hours, taught over one weekend.

The 3rd Level Master Class offers a review, an update and an in-depth look at some aspects of the internal issues.

The review begins with the main theoretical concepts and then reviews and focuses on the treatment guidelines.

It extends the therapeutic approach to complex cases which require more advanced clinical reasoning and manual skills.
It emphasizes treatment strategies, including time and visit scheduling

It stresses the importance of the treatment of systems, which is essential for the successful approach of chronic and structural dysfunction.

FASCIAL MANIPULATION®


FOR INTERNAL DYSFUNCTIONS

Level III

info@fascialmanipulation.com

institute@fascialmanipulation.com

www.fascialmanipulation.com

www.fascialmanipulation-stecco.com

 

PREFACE

to “Fascial Manipulation®for Internal dysfunctions” Theoretical Part

 

...”This book examines all facets of the fascia, demonstrating how this is the only tissue of the human body that modifies its consistency when under stress (plasticity) and yet is capable of regaining its elasticity when subjected to manipulation (malleability).

I particularly appreciate the concept of the tensile structures that explain perfectly how the different trunk cavities can interact with the internal organs. The fasciae of the trunk are arranged according to the principles of tensile structures, allowing for ample trunk movements without interfering with the function of the internal organs. This concept effectively shifts the therapist’s attention from the organ itself to its “container”, and treatment can then focus on recreating a suitable environment within which the organs can move according to their physiological rhythms…

Based on these considerations, one may deduce that this manual by Stecco represents a useful instrument for all therapists interested in treating internal dysfunctions without the use of medications (such as antacids, pain killers, antispasmodics etc.), which often mask the signs and symptoms expressed by the human body. “…

JP Barral, Diploma in Osteopathic Medicine European School of Osteopathy of  Medicine, Paris  Nord

PREFACE

to “Fascial Manipulation®for Internal dysfunctions” Practical Part

...” Understanding this method gave me a further tool to investigate the patient and discover the relation between different pathologies, overcoming the dualism between human musculoskeletal system-internal organs, and instead seen as cause-consequence of each other’s alteration, and helped me to set up a global treatment. This treatment does not cure a single muscle or organ, but the whole person.

This book is recommended to physiotherapists, osteopaths and all the professionals who work with hands, because it gives an exceptional tool to cure many internal dysfunctions. But it is also suggested to medical doctors, because internal dysfunctions are finally getting the attention they deserve. A field so far disregardedor treated superficially by conventional medicine,often dealing with it by covering the symptoms with analgesics. ..”

Marta Imamura, MD, PhD Collaborative Professor, Department of Orthopaedics and Traumatology, University of São Paulo.

 

Egyéb tanfolyami információk:

Aki a tanfolyamra jelentkezik, annak regisztrálnia kell az alábbi honlapon is: https://www.fascialmanipulation-stecco.com/login/signup.php?lang=en

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.
AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő: 2020.12.10.
 
ANGOL NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-18:30
2.nap 8:30-18:00
3.nap 8:30-18:00
4.nap 8:30-18:00
5.nap 8:30-18:00
6.nap 8:30-18:00
7.nap 8:30-18:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
Minden nap van egy 1 órás ebédszünet illetve délelőtt és délután egy-egy rövidebb kávészünet.
A kreditpontot a gyógytornászok szakmacsoportra engedélyezte az AEEK/MESZK szervezet. Az ezzel kapcsolatos kérdésekkel legyenek kedvesek őket felkeresni. Megértésüket köszönjük.
 
A továbbképzés elvégzése után a pontszám lejelentése, az alap vagy működési nyilvántartási szám hiányában nem lehetséges. Ezért, kérünk minden jelentkezőt, aki jelentkezéskor nem töltötte ki a rubrikát, hogy legkésőbb a képzés utolsó napjáig küldje el részünkre az alap vagy nyilvántartási számát, amennyiben igényt tart a kreditpont lejelentéshez, mert csak az alapján tudjuk felvinni.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

Tanfolyamra IV. éves gyógytornász hallgatókat, gyógytornászokat,orvosokat,humánkineziológusokat,gyógytestnevelőket,szomatopedagógusokat és konduktorokat várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek